Oversigt | Næste

Historien om dette kursus

I 1981 var jeg indkaldt som soldat. Jobbet var udmærket, men der var bare ikke noget at lave. Vi skulle sidde foran nogle VAX terminaler, men der kom bare aldrig nogen opgaver, og selv om jeg var heldig nok at bo i den by hvor jeg var indkaldt, kunne komme sent, holde lang frokostpause, og gå hjem tidligt, så skulle man jo være der. Det blev så til dette mundharpe kursus, som blev printet ud i 20 eksemplarer sidste dag.

Min gode ven Johnny, spurgte mig i 1999, om jeg ikke kunne forklare ham hvordan en mundharpe var stemt og hvordan man spillede blues, efter at have spildt en aften på at prøve at forklare ham det laved jeg et skema til min hjemmeside. Så fandt jeg en papirkopi af det gamle kursus, og OCR-skannede det ind.

Opdatering

Kurset er opdateret i juni 2008. Der er lagt mp3 filer ind, ny billeder, tegninger, noder og animationer. Rigtige noder, og så har jeg lagt det hele ind i den "player" som jeg programerede op sidste år. Dessuden har jeg fundet nogle videoer på YouTube, og lagt referencer ind (Det er noget YouTube tillader at man kan gøre).

Jeg har også struktureret kurset lidt bedre med en oversigts side, og lidt færre enkelte sider.

Playeren virker godtnok kun med MSIE og Windows Media player, men da 95% bruger denne browser.