Slut

 

Oversigt

Kurset er nu kommet til en ende.

Kunne du lide det. Kan du bruge det til noget.

Skriv til mig og fortæl

Jeg mener stort set at jeg har forklaret det der skal forklares, men det kan være du ikke er enig. Jeg vil helst ikke besvære spørgsmål. Skriv i stedet hvad du ikke forstår, så retter jeg det. Eller hvad der mangler, så kan det være at jeg tilføjer det..

Det har været et stort arbejde at lave dette kursus. Der er formentlig mange stave fejl og forglemmelser. Jeg ber dig være overbærig. Jeg vil først lave kurset helt færdigt før jeg får en til at hjælpe mig med at læse korrektur.

Jeg har tænkt på at komme med opdatering. Flere tools til finger sætning og fremfor alt flere eksempler på harmonilæren, Flere melodier, en tool til at øve sig at stemme violinen på, rette fejlen i de høje positioner på grebstabbellen. Lave grebstabeller for accorder, JEg kunne tænke mig at fortælle lidt mere om folkets hus. (Dem der har henvent sig indtil nu har fået siden som link fra folkets hus, og jeg føler at der er et behov for at beskrive hvordan tingene foregår der inde.

men det tager nok et par måneder (fra oktober 2005) til jeg får det lavet. Jeg vil holde en pause nu, med at skrive på dette kursus.


Fik du set harmoni kurset?


 

Fik du prøvet nogle af mine andre kurser?

Mundharpen

Skrivemaskinen

Dynamisk Javaskript (programering for børn)

Eller nogle af de flotte børneprogrammer som min kollega har lavet (Men som jeg har kopieret over på min hjemmeside, sådan at jeg har kunnet opdatere et par småting:)

Klaveret

Danmark

Europa

Verden

Regning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top